Tuesday, February 25, 2014

Throwback Wedding Young Sis

Assalamualaikum,

Expecially, Ierah tak da apa-apa nak dikongsi sangat dalam entry ni. Cuma teringin nak masukkan  wedding story dalam family Ierah. Walaupun dah hampir 3 tahun berlalu dan bukannya majlis perkahwinan Ierah. Hihi
Sebelum korang baca yang sampai habis, ada sesetengah yang tak tahu yang Ierah ada 2 orang kakak je. So, Ierah buat throwback sikit for moment yang dapat di share bersama.


 
 Majlis yang berlangsung 24 dan 26 Disember 2011. Warna pilihan Pink belacan. Time ni Ierah tak pandai bergaya sangat lagi.Rasanya sampai sekarang Ierah biasa-biasa ja. Ala-ala skema tu. Hihi.


 
Time ni baru dapat bergambar sebab bizi sangat-sangat jadi penyambut tetamu. Memang comot la. Kalau orang datang boleh balik terus. Nak cakap salah kenduri. Nga..nga.
Ierah ni tak pandai nak bergaya sangat dulu. Biasa-biasa je. Sampailah ke sekarang. Masih sama. ^_^
...............................................

Tapi Ierah suka sangat gambar ni dah macam malu-malu tikus sudah. Time ni tak tau la pulak apa yang lawaknya. Banyak lagi gambar kalau nak tunjuk. Mau ke esok tak habis ni.



Yang ni, adik tiri Ierah Shafiq




Deco bagi pelamin ni memang cantik, Ierah pun suka. Pekej ambik sekali dengan meja makan. Cuma bilik pengantin je kitaorang buat sendiri. Akak Ierah ambik contoh wedding Ayu Raudah dengan Zakuan Adha. Kira orang tu boleh buat sikit walaupun bukan warna pink and purple. Yang bezanya adalah kerusi.  Tak ambik yang dua ambik yang couple sekali.
 
 



Pelamin Retis Ayu Raudha dan Zaquan Adha. Cantik kan.






Ierah harap semoga perkahwinan akak Intan berkekalan sehingga selama-lamanya. Semoga mendapat zuriat yang baik-baik, comei-comei ye.

Amin..
TQ. See you all next entry. “,)

9 comments:

  1. As salam...

    Sangat suka la pelamin2x yg Ierah post ni... Simple tp sgt cantik..!

    Moga perkahwinan akak Intan berkekalan selamanya...amin =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. thanks akak adek ...kita doa sama2 ^_^

      Delete
  2. suka pelamin yg colour putih tu! :) Semoga kekal ke syurga.. aamiin :)

    jom visit my blog :)

    http://e-dania.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum-semua.html

    ReplyDelete
  3. serius cantik huhu :D nakkk macam tuu jugakkk :3 hehe, semoga kekal bahagia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zakira boleh tengok dekat https://www.facebook.com/CasaPengantinCouture
      butik ni dekat Taiping. tapi kalau jauh pilih tempat yang dekat je..

      Delete
  4. pelamin simple but still cantik. hehehe. may them be happy ever after.

    ReplyDelete
  5. Cantik pelaminnya.. pengantin pun cantik jugak. Tapi ierah sweet pe? comey... :D

    ReplyDelete
  6. was here^^ would've messaged in your cbox but my ipad won't let me...pink!

    ReplyDelete
  7. cantik <3333333333333333333333333333

    ReplyDelete