Thursday, May 8, 2014

Keberkesana Charme Xerra Untuk Saya

 
 
  Hai semua. Ierah nak cite sikit, dulu Ierah ada cite pasal satu product yang menyerupai mask kan. Jadi Ierah dah tengok keberkesanan product tersebut selama 2 bulan. Memang lama. HOHOX. Macam mana tak lamanye. Busy la nak jaga muka ni. Bali malam keje nak tido je. Sekarang boleh la tunjuk keberkesanan dari CHARME XERRA.

Bagi Ierah la mencuba sesuatu tu tak salah. Tapi kalau sesuatu product tu tak de keberkesanan or bagi effect cepat susah jugak.. Jadi biar lamabat asal selamat yo..
 

Tara... berhasilkan.
Korang jangan terkejut. Memang muka ierah banyak kulit mati dan kusam je. Jadi terpaksalah cari jalan penyelesaian. Jadi bila dah perasan mask product ni. Nak cuba sangat. Yela sebab  penyanyi famous Madona pun Nampak macam awek muda. Umur 50 lebih tapi stay Nampak muda. Tapi kalau orang islam cakap ambik air sembahyang pun boleh jadi berseri-seri.
Jadi kepada sesiapa yang nak cuba produk Charme Xerra boleh la korang ushaa balik dekat entry Ierah  SINI

Charme Xerra

Kan..terbaik la...

Apa-apapun Alhamdulillah. 
Kalau korang nak boleh g grappp now..
Facebook :- Charme Xerra

2 comments:

  1. perghhh.. muka asal sblm cuci..... waahhhh. glowing betul (:

    ReplyDelete