Tuesday, July 19, 2016

Pemenang Giveaway Flora Mask by Ierah Sulaiman


Assalamualaikum. Wbt.

Baru berpeluang dan ambil masa sekejap untuk mengumumkan pemenang giveaway Flora Mask pada April yang lalu. Kalau dengar macam berkurun. Dah berkurun baru nak umum. Kalau orang boleh menyampah nak tunggu. Ierah minta maaf sangat-sangat kepada peserta yang tunggu dan ada yang text personal bila nak umum.. bila nak umum. 

Jadi hari ni Ierah umumkan pemenangnya. Sebelum ini Ierah guna juri kawan Ierah sendiri tolong pilih pemenang yang betul-betul layak dapat hadiah. Sebab tahun yang lalu hampir 40 peserta yang jain giveaway ni. Tapi kali ni berkurang sikit. Kalau nak sedap lagi kurang sambutan.
*Akak decide yang sekarang orang suka membaca dari menulis. Macam akak sendiri*

Jadi penilaian ni melalui kesungguhan sapa-sapa yang join. Kita nampak orang tu bersungguh kita bagi mark. hehe.

Jadi Ierah harap yang lepas umum ni. Pemenang contact akak tau. Melalui Facebook. Maaf la. Tak dapat nak bagi no secara terang-terangan. Sebab Number akak terlalu personal. (Poyo aje).

So umum sahaja pemenangnya ye :)
.
.
.
.
.

Atiqah Azmi

Ramai yang terbaik. Tetapi terpaksa pilih the best or the winner yang betul-betul bersungguh. Maaf la memang dah baca semua, Ada peserta lelaki dia kalau menang nak bagi dekat mom or girlfriend. Hehe. Tapi maaf la awak. Awak pun terbaik sebab susah kita nak dapat orang lelaki join giveaway girl-girl ni kan. Kalau ada rezeki kita buka hadiah giftaway untuk boy-boy tau.

Korang boleh baca entry Atiqah dekat link yang diberi ni.

http://atiqahazmi.blogspot.my/2016/04/ierah-sulaiman-bagi-free-product-flora.html

Tahniah kepada Atiqah sebab berjaya menambat hati saya. Pemilihian Atiqah sebagai pemenang, seperti yang Ierah cakap disebabkan kesungguhan beliau. Jiakalau yang lain bersungguh dia over sikit bersungguh. Diharap kalau ada peluang lagi saya akan buat giveaway lagi. Janganla ada halangan. Hu Hu Hu.


Maaf bos saya ambil masa bekerja lagi.

Keep Smile :)
Assalamualaikum.5 comments:

  1. tak sempat nak join. btw congrats pada pemenang ;)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih dear pilih saya sebagai pemenang ! Hahaha alhamdulillah rasa syokk gila. Btw saya dah reply pm awak dekat fb :)

    ReplyDelete